Cvs Dn 3906 Gurme 40 Lt Mini Firin

Cvs Dn 3906 Gurme 40 Lt Mini Firin

Marka : Cvs
Fiyat : ₺1.299,00(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 0
750 Tl Üzeri Ücretsiz Kargo

Cvs Dn 3906 Gurme 40 Lt Mini Firi

Bu Üründen Bu Ay

11 Adet

Satılmıştır

Cvs Dn 3906 Gurme Elektrikli Midi Fırın

 

* Yuvarlak ve köşeli iki adet emaye tepsi

* Statik boyalı dış yüzey

* Üst ve Alt ısıtıcı rezistans

* 50°C - 320°C ayarlanabilir termostat.

* Zamanlayıcı ve uyarı zili

* Ergonomik, el yakmayan tutma sapı

* Mutfağınızın şıklığını tamamlayan estetik görünüm

* Paslanmaz çelik ısıtıcı rezistans

* Yeni tasarım ayaklar

* Yüksek ısıya dayanıklı temperli ön cam

* Döner anahtar sistemi

* Izgara ve fırın fonksiyonu

* Koruma Sınıfı : Class 1

* AC 220-240 V - 50/60 Hz - 1500 Watt Ürün Hacmi (lt)31 - 40 lt

 

Şık Tasarım

Şık bir tasarım ile üretilmiş olmasından dolayı mutfak tasarımınıza uyum sağlayan bir yapısı bulunmaktadır. Bu nedenle mutfağınızda herhangi bir görüntü kirliliğine neden olmadan kullanım gerçekleştirmeniz mümkün olmaktadır. Böylelikle hem sizlerin göz zevkine hitap eder hem de kullanım alanında şık bir görüntünün elde edilebilmesine yardımcı olur.


Geniş İç Hacim

Fırın 40 litre genişliğinde geniş bir iç hacme sahip olmasından dolayı tek bir seferde çok fazla yemeğin pişirilebilmesi mümkün olmaktadır. Bu nedenle sürekli olarak pişirme işlemi gerçekleştirmenize gerek kalmadan tek bir seferde gerekli miktardaki yemeği pişirebilmenize olanak sağlar.



İdeal Boyut Ölçüleri

İdeal boyut ölçülerine sahip olmasından dolayı kullanım alanında oldukça az miktarda yer kaplar. Bu nedenle kullanıcısına her daim kullanım gerçekleştirebileceği geniş bir alanın kalmasına olanak sağlar.



Maksimum Sıcaklık

 

240 dereceye çıkabilen bir yapısı bulunmaktadır. Bu nedenle pişireceğiniz yemeğin türüne göre sıcaklık ayarı yapabilmeniz ve en etkili pişirme sonuçlarına ulaşabilmeniz mümkün hale gelmektedir.

 


Zaman Ayarı

 

Zaman ayarının bulunmasından dolayı pişireceğiniz yemeğin pişme süresini ayarlayabilmeniz mümkün olmaktadır. Bu sayede sürekli olarak yemeğinizi kontrol etmek durumunda kalmadan ayarlanan süre sonunda direkt olarak fırından alabilirsiniz.

 


Kolay Temizlenir

 

 

Üretiminde kullanımı gerçekleştirilen malzemeler kolaylıkla temizlenebilen malzemelerdir. Böylelikle basit bir silme işleminin hemen ardından oldukça temiz bir hale gelir. Bu sayede bir sonraki kullanımınız için hijyenik olarak saklayabilmeniz mümkün olmaktadır.

 

 

Ne Alırsan 5 Tl
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR