Oyuncak Direksiyon

Çocuklar çok masum bireylerdir. Gördükleri objelerden çabuk etkilenen ve ona sahip olmak isterler. Zamanın birçoğunu ya uyuyarak ya da oyun oynayarak geçirmekte ve büyümektedirler.  Oyun oynamak bazen gelişim sağlayan bazen eğlenmek bazen ise zaman geçirmek için bireyin tercih ettiği bir aktivitedir aslında. Her insan çocuk olmuş ve çocuk duygusunu yaşamıştır. Aklın daha ilk oluş evrelerinde hatırlama ve zeki olma gibi durumlar söz konusu değildir. Çevrelerinde ne görürlerse onlardan etkilenir ve onlara sahip olmak ister. Düşündüğümüzde bir çocuk hayata ilk gözlerini açtığında görmüş olduğu her ilk şeyi ve davranışı anında kullanmak ve yapmak ister. Oyuncak direksiyon, çocukların babalarında, annelerinde, toplu taşımada veya diğer aile üyelerinden gördüğü bir gerçeğin oyuncağa dönüşmüş halidir.

Direksiyon oyuncak haline dönüşmesi ile gerçek işlevini kaybetmiş olmamaktadır. Gerçek direksiyon aracın kullanımını ve kontrolünün sağlandığı bir argümandır. Tekerleğin sağa, sola hareket ettirilmesiyle aracın sürüş kabiliyetini gerçekleştirilmiş olursunuz. Özellikle erkek çocuk ve bireylerin hayallerini süsleyen araba kullanma ve sahip olma sevdası ebeveynlerin böyle bir ürünü alması için yetip artmaktadır.

Oyuncak araba direksiyonu görsellik yapısı ile tıpkı gerçek direksiyona benzemektedir. Aralarında tabii ki fark vardır. Ama oyuncak direksiyon o yapısı ile birlikte herkesçe kullanılmaktadır. Farklı fonksiyonel yapısı ile çocukların severek oynayacağı bir oyun arkadaşıdır. Yapısal olarak sert kaliteli plastikten üretilmiştir. Ses çıkarabilen özellikli ürünler üzerindeki tuşlar yardımı ile tıpkı gerçek direksiyon üzeri tuşları gibi işlevini sürdürmektedir. Pil veya diğer çalışma özellikleri ile uzun ömürlü enerji sahibi olmayı sağlamaktadır. Pratik bir o kadarda dikkat çekicidir. Çocuğunuz üzerinde bulunan tuşlar basarak ve sesleri duyarak bilgi sahibi olmaktadır. Tuşlara basılmasında korna sesi, araba çalışma sesi, yönlerin söylemesi gibi işlevselliği sağlar.

Eğlenceli bir oyuncak olması yanı sıra çocuğunuzun gelişiminde destekleyen bir oyuncaktır. Sesli özelliklere sahip olan oyuncak direksiyonlarla çocukların işitsel kavrama ve anlama işlevinin artmasını sağlar. Aynı zamanda yön bilgisini kazanmasını ve ileri yaşlarda sahip olacağı araba direksiyonuna bir ön hazırlık sağlamaktadır. Çocuklarınızın keyifli vakit geçireceği binlerce oyun çeşitleri ve oyuncak direksiyon en ucuz fiyata Depo61’de sizleri bekliyor.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR