Çizgili defter
Çizgili defter

Çizgili Defter Spiralli Çınar A5 Pp Kapak 96 Yaprak

Fiyat : ₺59,90(KDV Dahil)
Stok Miktarı : 1118
750 Tl Üzeri Ücretsiz Kargo

Toptan Çınar Defter Kırtasiye Ürünleri

Bu Üründen Bu Ay

8 Adet

Satılmıştır

Çizgili Defter

 

Çizgili defter, okullarda genellikle sözel dersler için kullanılan yatay çizgili defter modelleridir. Sözel derslerde sadece yazılar olduğundan kareli bölmeler olmasına gerek duyulmadığından çizgili defterler kullanılır. İki çizgi arasına sığdırılarak oluşturan yazılar düzenli ve okunabilir özellikte olmaları sağlanır. Okul ve gündelik hayatımızda kullanımına ihtiyaç duyduğumuz tüm defter modellerini güvenle Depo61'den sipariş verebilirsiniz.

 

- Çizgili Defter PP kapak

- Spiralli

- 60 gram kağıt gramajı

- 96 Yaprak

- Çizgili

- A5 ebatında

 

 

 

 

Sipariş etmek istediğiniz rengi/deseni ödeme sayfasındaki sipariş notunda belirtmeniz durumunda istemiş olduğunuz renk/desen gönderilir, aksi durumda stok durumuna göre herhangi bir renk/desen gönderimi yapılır.

 

Çizgili Defter

 

Okul ve gündelik hayatımızda düzenli bir şekilde notlar tutmak için defter kullanmaya özen gösteririz. Günümüzde her alanda olduğu gibi kırtasiye alanında da gelişen ve farklılaşan üretimleri sayesinde pekçok farklı model ve tarzda defter modeli piyasada bulunmaktadır. Kullanım şeklimize göre kapağından ciltlemesine kadar pekçok farklı model hem ihtiyacımıza hem de zevkimize hitap ediyor. Çizgili defter, kareli defter ya da çizgisiz defter modelleri sadece okul hayatında değil güncelik hayatta da sıklıkla kullanılmaktadır.

 

 

Çocuklarınızın okul çantalarının içinde bulunması gereken tüm defter çeşitlerini ( resim defteri, müzik defteri, spiralli defter, karton kapak, tel dikişli defter) Çınar markalı ürünlerden tedarik edebilirsiniz.. 

Tüm ürünler kaliteli malzemeden modern çizgilerle, sağlığa zararlı madde içermeden üretilmektedir.

 

 

Çınar Defter, kırtasiye sektöründeki ürünlerini "Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti" anlayışını ilke edinerek korumayı / arttırmayı üretmektedir.

Bu doğrultuda, bünyesine yeni ürün gruplarını, ilke edindiği prensibi göz önünde bulundurarak sürekli olarak yenileyip ilave etmektedir.

Müşteri taleplerine en hızlı ve etkili bir şekilde karşılık verebilmenin, ancak böyle bakış açısı ile sağlanabileceğine inanmaktadır.

Çınar Defter

Okul Defterleri, Spiralli Defterler, PP Kapaklı Ayraçlı Defterler ve Kâğıt Ürünlerinden oluşan ürün çeşitlerini gerek sektörel tecrübe gerekse yenilikçi bir anlayışla geliştirmektedir.

 

Çınar defter tarafından üretilen: Spiralli defter, tel dikişli defter, ayraçlı defter, pp kapak defter, ajanda, not defteri, bloknot, resim defteri, müzik defteri, karton kapak defter, güzel yazı defteri, standart yazı defteri gibi ürünlerde tasarım farklılıkları ile birlikte yüzlerce çeşit ürünü Depo61.com'dan güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz.

 

 

Çocuklarınızın çantasının, defter adına; spiralli defterden, resim defterine, müzik defterinden, not defterlerine kadar yüzlerce çeşit ihtiyacını Depo61.com'dan tedarik edebilirsiniz.

 

 

Çınar Defterin ürettiği spiralli defter ve tel dikişli defterlerde dağılma kopma olmaz.

    

Toptan Alışveriş Sitesi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR